Om du försöker skapa ett konto och får ett meddelande om att e-postadressen redan används, har du redan registrerat ett konto. Du kan få tillgång till det befintliga kontot genom att återställa lösenordet. Klicka på Glömt lösenord på inloggningssidan och följ anvisningarna i det mail du får för att återställa ditt lösenord. Om du vet att du inte har registrerat något konto i TRIXXA kontakta support@trixxa.com.