1. Gå in på Översikt.
  2. Klicka på ikonen längst ner i höger hörn.
  3. Välj FIXA.
  4. Markera den person, eller personer, och/eller objekt, som ska hämtas eller lämnas.
    • För att lägga till personer kan du antingen trycka på bilden på personen om du har den som en av dina favoriter, den markeras då med en gul cirkel, för att avmarkera tryck igen.
    • Du kan även lägga till personer från dina kontakter tryck + Person, du kan nu välja en eller flera personer, spara genom att tryck Välj längst ner på sidan.
    • Är personen inte en av dina kontakter så kan du bjuda in till TRIXXA genom att skriva in personens e-mail adress och trycka på ikonen längst till höger på raden eller sök i din adressbok.
    • Om du ska lägga till t ex ett objekt som ska hämtas, eller lämnas,  tryck på + Aktiviteter. Du kommer nu till din lista av allt annat som t ex saker, händelser och aktiviteter. Härifrån kan du välja ett eller flera objekt, kom ihåg att tryck på Välj.
  5. Om förfrågan rör en aktivitet så måste du lägga till ett meddelande så att de som får förfrågan förstår vad aktiviteten handlar om.
  6. Ange dag och tid för aktiviteten.
  7. Ange plats för aktiviteten. Om platsen inte finns i listan lägger du till en ny plats från din lista av Platser genom att trycka +.
  8. Markera den person, eller de personer, du vill skicka förfrågan till. För att lägga till kontakter tryck + längst ut till höger om TILL, i övrigt se ovan.
  9. Om det är något särskilt du vill informera om lägg till detta under Meddelanden.
  10. Skicka fråga och vänta på svar.