1. Gå till aktiviteten.
  2. Tryck på ÄNDRA längst ner på sidan.
  3. Uppdatera informationen.
  4. Tryck ÄNDRA igen. 
  5. Det går nu ut ett meddelande om att det finns uppdaterad information kring aktiviteten till de personer du bjudit in till aktiviteten.