FIXA förfrågningar flyttas över till Historik när de markerats som klara, om du har tackat nej eller automatiskt 30 minuter efter deadline. SYNKA förfrågningar flyttas automatiskt över till Historik när deadline har passerat, om du tackar nej till aktiviteten eller om alla du har skickat förfrågan till har tackat nej.