1.   Gå in under Kontakter via huvudmenyn eller lägg till kontakter direkt i en förfrågan genom att trycka på + Person. Du kan också lägga till genom att trycka på + längst ut till höger om TILL. 

2.   Du kan nu antingen bjuda in personen direkt genom att skriva in e-mail adressen och trycka på ikonen längst ut till höger på raden. En liten orange ikon dyker upp högst upp till höger vid personen som du bjudit in. Denna visar att du skickat inbjudan men att du inte har fått något svar, när personen tackat ja försvinner den orange ikonen. Om ikonen blir röd så har personen avböjt inbjudan. 

3.   Du kan också söka i din adressbok, tryck då Sök i adressbok. 

4.   I sökfältet skriver du in personens namn och trycker på Sök. Sökfältet visar endast de personer som har en registrerad e-mail adress. 

5.   Skicka inbjudan genom att trycka på ikonen längst ut till höger på raden där den person du vill bjuda in står. En liten orange ikon dyker upp högst upp till höger vid personen som du bjudit in. Denna visar att du skickat inbjudan men att du inte har fått något svar, när personen tackat ja försvinner den orange ikonen. Om ikonen blir röd så har personen avböjt inbjudan.