Du kan kontakta supporten eller genom att:

1. Gå in under Mitt konto i appen och scrolla ner en bit på  sidan. Tryck Support. Du kommer då till supportportalen där du kan logga in eller se om svaret på dina frågor finns i de lösningar som finns i Kunskapsdatabasen. Denna når du genom att gå längst ner på sidan och trycka på Lösningar.
  2. Skicka ett mail till support@trixxa.com.
  3. Gå in på trixxa.com. Supportknappen är högst upp till höger.
  4. Skapa ett konto på supportportalen och registrera ett användarkonto och när du loggat in skapa ett supportärende.