Vår policy för användande av sociala media, i vår kommunikation med våra användare, säger att vi ska använda olika sociala medier för att skicka ut olika typer av information. Detta för att du som användare själv ska kunna välja vilken typ av information du vill ha från oss. Vi arbetar för närvarande enligt följande med våra kanaler:

Facebook huvudsakligen för att skicka ut information kring allt som är produktrelaterat dvs driftstörningar, buggar, nya funktioner mm i kommande releaser och uppdateringar och erbjudanden.

Instagram för marknadsföring i samband med kampanjer som körs även i andra sociala medier.

Youtube för marknadskommunikation.

Twitter för allmän marknadskommunikation dvs artiklar om TRIXXA, konferenser och events som vi medverkar på eller sådant som vi är lite extra stolta över och vill berätta om.

Vi prioriterar användandet av sociala media framför att skicka e-mail till dig. Vi kommer att använda din e-mail för att skicka ut information och informera om nya releaser så att du kan hålla din TRIXXA uppdaterad med de senaste funktionerna, vid säkerhetsproblem som kan kräva att du vidtar åtgärder eller vid intrång.