Enligt dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att:

1. Informeras om och begära åtkomst till de personuppgifter vi behandlar om dig - Se vår Sekretesspolicy för att läsa vilka uppgifter vi samlar in samt vad vi använder den till. Du har åtkomst till dina personuppgifter under Mitt konto i appen.
  2. Uppdatera och korrigera dina personuppgifter - Detta gör du under Mitt konto i appen.
  3. Begära att vi tar bort och avbryter bearbetning av dina personuppgifter - Du raderar ditt konto under Mitt konto genom att trycka på soptunnan högst upp till höger på sidan.
  4. Invända mot att vi behandlar dina personuppgifter för t ex direktreklam - Se länk i vår Sekretesspolicy där du själv styr hur du vill hantera t ex direktreklam.
  5. Begära en kopia av dina personuppgifter i elektroniskt format och rätt att överföra dessa för användning hos en annan parts tjänster - Om du vill ha dina personuppgifter i elektroniskt format kan du maila till support@trixxa.com så skickar vi dem till den adress som du registrerat hos oss.
  6. ....inte bli föremål för beslutsfattande grundat på automatiserat beslutsfattande som t ex profilering - Vi använder inte automatiserat beslutsfattande för t ex profilering av våra användare.