Flic

För att skicka meddelanden från Flic till TRIXXA kärvs att du har en Flic 2 Hub, några smarta knappar samt laddat ner Flics app för att konfigurera Flic 2 Hub. Följ stegen för att sätta upp länken mellan TRIXXA och Flic.

1. Köp Flic Hub och det antal knappar du vill ha.

2. Ladda ner Flic appen

3. Länka ihop TRIXXA med Flic.

4. För att skapa de meddelanden som TRIXXA ska skicka när man trycker på Flic - en gång, två gånger eller håller knappen intryckt gå till TRIXXA, se under Sensorer och fyll i uppgifterna.

5. Säkerhetsnyckeln och Enhets ID i Flics app och TRIXXA måste stämma överens med varandra för att rätt meddelandet ska gå iväg.

6. För varje meddelande behövs en separat säkerhetsnyckel och Enhets ID t ex meddelande 1, säkerhetsnyckel aaaa och Enhets ID 1111 som ska vara samma i Flic och TRIXXA.

Mer information finns även på deras hemsida https://flic.io eller Facebook för smarta ideér om hur du kan använda Flice https://www.facebook.com/Flic.SmartButton/.